معرفی مرکز
معرفی مرکز
دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری فعالیت خود را در خرداد ماه سال ۱۳۶۴بنا به تقاضای مردمی و پیشنهاد آیت ا... غیوری نماینده ولی فقیه در شهرری کار خود را در یک دفتر استیجاری ۳۰۰ متری واقع در طبقه فوقانی مسجد فیروز آبادی شهرری با اعلام آمادگی پذیرش ۱۰۰نفر دانشجو در چهار رشته الهیات در مقطع کارشناسی، کشاورزی، الکترونیک و مکانیک در مقطع کاردانی پس از معرفی حدود ۶۲ دانشجو در دبیرستان جدیدالاحداث شهید با هنر آغاز کرد.
به کمک مسئولین محترم سازمانها و ارگانها پس از گذشت اندکی، موفق به اجاره قسمتهایی از ساختمان اداری مجتمع کارخانه سیمان ری شد که این ساختمان بعدها با وقف ساختمان شماره دو توسط مرحوم پورغدیری واقع در بزرگراه فدائیان اسلام، خیابان کبریت سازی به شماره یک معروف شد.
بر اساس آمارهای موجود در بهمن سال ۱۳۶۸ کل متراژ زمین ساختمان شماره یک ، ۱۷ هزار مترمربع و ساختمان شماره دو حدود ۱۰ هزار متر مربع بوده است. که از این میزان حدود ۲۰ درصد معادل ۳۵۰۰متر مربع زیر بنای ساختمان شماره یک و حدود ۶۵ درصد معادل ۶۵۰۰ متر مربع زیر بنای ساختمان شماره دو بوده است. تعداد کل کلاسهای واحد در آن زمان ۱۹ کلاس بود. در آن محدوده زمانی شماره دو به عنوان سالن ورزشی و سالن امتحانات مورد استفاده قرار می گرفت و در فاصله سال ۱۳۶۸تا بهمن ۱۳۷۲زیر بنای ساختمان شماره یک حدود ۳۰ درصد رشد یافته و از ۳۵۰۰ متر مربع به ۵۰۰۰ متر مربع افزایش یافته است.
همچنین ساختمان شماره دو نیز حدود ۲۰ درصد رشد یافته است و از ۶۵۰۰ متر مربع به حدود ۸۰۴۶متر مربع افزایش پیدا کرد. تعداد کل کلاسهای درسی پس از توسعه فضاها ۵۴ کلاس بود که از این تعداد ۱۹ کلاس در واحد شماره یک و ۳۵ کلاس در واحد شماره دو وجود داشت. لازم به توضیح است در این دوره از سایر امکانات رفاهی دانشگاه می توان به مواردی از قبیل آزمایشگاه و کارگاه های تخصصی، سلف سرویس ( در مجموع ۸۵۰ متر مربع ) ، مراکز ورزشی اشاره کرد.
همچنین در سال ۱۳۷۷به دنبال برنامه ریزی های وسیعی که در زمینه توسعه فضای آموزشی، رفاهی، زیربنایی و ... به مورد اجرا گذاشته شد، زمین مجتمع یادگار امام (ره) در جوار حرم مطهر امام راحل خریداری و از ۵ دیماه ۱۳۷۷این مجتمع در زمینی با مساحت ۳۰ هکتاری با ساخت و سازهای اولیه فعالیت خود را آغاز کرد.